CÂȘTIGĂTOR AJUTOR MINIMIS START UP SMART! MANOLACHE LAURA MĂDĂLINA – JUDEȚUL PRAHOVA

Manolache Laura Mădălina – Județul Prahova

Fotografie câștigător minimis

Manolache Laura Mădălina

Biografie

Locuiesc în Ploiești, județul Prahova.

Am vârsta de 40 ani, sunt căsătorită și am doi copii.

Am lucrat 10 ani în funcția de economist la o fabrică de producție mezeluri în Prahova. În anul 2010 această fabrică s-a închis, astfel am fost nevoită să-mi caut un alt loc de muncă.

Din anul 2013 lucrez în domeniul consultanței: realizare și implementare proiecte pe fonduri europene

Experiența mea în raport cu afacerea care am înființat-o constă în realizarea de-a lungul timpului, încă din adolescență, a articolelor de îmbrăcăminte atât pentru mine cât și pentru familie și prieteni, precum și pasiunea pe care o am de a tricota, de a croșeta și de a realiza produse inovatoare.

Practic tot ce am realizat până în prezent legat de articole de tricotat și croșetat au fost făcute din pură imaginație, combinând culorile firului cu modele de împletire ale acestuia și un design inovativ. Un impuls în realizarea acestei afaceri a fost și aprecierea prietenilor și familiei legată de articolele pe care le-am tricotat și le-am dăruit, precum și admirația cunoștințelor pentru articolelor confecționate și purtate de mine.

Denumire firmă înființată

SC TRICO PLAR CREATIVE SRL-D

Poză reprezentativă pentru afacerea derulată

Prezentarea ideii de afacere

Ideea de afacere constă în valorificarea pasiunii și talentului meu. Indiferent de activitatea pe care am desfășurat-o de-a lungul timpului, permanent mi-am dorit să fac ceea ce imi place cel mai mult, să creez modele de articole tricotate și croșetate.

Esența afacerii constă în valorificarea pasiunii și talentului meu, administratorului firmei. Încă de la vârsta adolescenței mi-am tricotat și croșetat articole vestimentare pe care le-am purtat și le port în special pe timp de iarnă. Însă pasiunea mea nu s-a oprit doar la a realiza articole tricotate și croșetate pentru mine, ci și pentru familia și prietenii mei. Nu am realizat un venit din această pasiune până acum, însă testând piață, am constatat ca articolele croșetate și tricotate au o cerere mare pe piață, în special articolele pentru copii.

Viziunea firmei este să devină un brand pe piața locală a județului Prahova și nu numai, cu o gamă variată de articole tricotate și croșetate pentru copii, aducând un plus de valoare articolelor realizate prin îmbinarea croșetatului cu tricotatul, astfel realizând produse personalizate pentru fiecare client.

Misiunea firmei este de a furniza cele mai bune produse clienților atât din punct de vedere calitativ cât și raport preț/calitate.

Satisfacția clienților este misiunea principală a firmei mele.

Date de contact

Tel: 0762609685

Email: lauramanolachem@yahoo.com